A place to have fun with Mugen
 
PortalHomeFAQMemberlistSearchRegisterComic WIP TrackerDownloadsLog inChat
Website Navigation Help
Translate the Website
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Michael Myers hallowen MK edit
by skhsato123 Today at 10:34 am

» Supreme Sagat BETA 2.0. by M206 NEW RELEASE 14 December
by m206 Today at 10:19 am

» THE FIRST KEIJO!!!!!!!! FIGHTING GAME I FINALLY MADE IT!
by Dragon972 Today at 2:37 am

» Batman font letters
by yolomate Yesterday at 9:27 pm

» Axel Hawk Stage FFS - Daytime Released
by Mr.Welldone Yesterday at 7:23 pm

» TK's Lets Play: Legend of Zelda - Temples of Turmoil Revamped 2017 (ZC)
by TK830515 Yesterday at 1:17 pm

Special Features at MMV






Chat on MMV w/ Discord


Share | 
 

 is this have a problem?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
TheRedBeast

avatar

Posts : 275
Join date : 2016-10-19
Age : 20
Location : uruguay

PostSubject: is this have a problem?   May 1st 2017, 7:04 pm

[State 1070, 2]
type = ChangeState
trigger1 = command != "hold_y" || command != "holdz"
trigger1 = time > 14
trigger2 = time > 60
value = 1071

my mugen say there is a problem but i cant see it :c

[State 800, 1]
type = Hitdef
trigger1 = !var(16) && (var(15) < 1 || var(20))
triggerall = AnimElem = 1
trigger1 = command = "kk"
attr = S, NT
Hitflag = M-
priority = 2, Miss
snap = 50,-3
sparkno = -1 + 0 * (var(33) := 0)
sparkxy = -5,-70
hitsound = 800,0
sprpriority = 3
p1stateno = 801
p2stateno = 802

same with this
Back to top Go down
View user profile
TheRedBeast

avatar

Posts : 275
Join date : 2016-10-19
Age : 20
Location : uruguay

PostSubject: Re: is this have a problem?   May 3rd 2017, 2:14 am

Error message: Undefined command label: "holdb".
If not misspelling in CNS, check CMD
Error parsing trigger1, 1
Error parsing [State 773, Power]
Error in [Statedef 773]
Error in Code\Basics_Strings.st
Error loading chars/Jin Kazama\Jin_unotag.def
Error loading p1

Library error message: Died parsing command = "holdb" && command = "holdy")

and now with jin kazama made by byakko
Back to top Go down
View user profile
Werewood

avatar

Posts : 5428
Join date : 2014-08-11

PostSubject: Re: is this have a problem?   May 3rd 2017, 8:41 am

It clearly says that, the MUGEN command "holdb" is missing in your MUGEN .cmd file....

>> Error message: Undefined command label: "holdb".
>> If not misspelling in CNS, check CMD


You can try to add it back to your MUGEN .cmd file like this Arrow :

Code:
[Command]
name = "holdb"
command = /b
time = 1
Back to top Go down
View user profile https://onedrive.live.com/?cid=7DB65F02B0BBD12E
TheRedBeast

avatar

Posts : 275
Join date : 2016-10-19
Age : 20
Location : uruguay

PostSubject: Re: is this have a problem?   May 3rd 2017, 1:10 pm

is all in the place but...is say the same thing but with "holdx" but holdx is in the place what is fault it?
Back to top Go down
View user profile
Werewood

avatar

Posts : 5428
Join date : 2014-08-11

PostSubject: Re: is this have a problem?   May 3rd 2017, 3:23 pm

@TheRedBeast wrote:
is all in the place but...is say the same thing but with "holdx" but holdx is in the place what is fault it?

Hmmmmmmmmmmmm....if there is a "holdx" being defined in your MUGEN .cmd file, then it should not have any problem..........please make sure your "holdx" CMD definition looks like this Arrow :
Code:
[Command]
name = "holdx"
command = /x
time = 1

I think you also need to double-check all other MUGEN commands that are missing their definitions in your MUGEN .cmd file............
Back to top Go down
View user profile https://onedrive.live.com/?cid=7DB65F02B0BBD12E
TheRedBeast

avatar

Posts : 275
Join date : 2016-10-19
Age : 20
Location : uruguay

PostSubject: Re: is this have a problem?   May 3rd 2017, 5:24 pm

is say all you say but is not working, why?
Back to top Go down
View user profile
Werewood

avatar

Posts : 5428
Join date : 2014-08-11

PostSubject: Re: is this have a problem?   May 4th 2017, 8:42 am

@TheRedBeast wrote:
is say all you say but is not working, why?

Yo please post or upload your whole MUGEN .cmd file here..... Smile
Back to top Go down
View user profile https://onedrive.live.com/?cid=7DB65F02B0BBD12E
TheRedBeast

avatar

Posts : 275
Join date : 2016-10-19
Age : 20
Location : uruguay

PostSubject: Re: is this have a problem?   May 17th 2017, 5:45 pm

[State 800, 1]
type = Hitdef
trigger1 = !var(16) && (var(15) < 1 || var(20))
triggerall = AnimElem = 1
trigger1 = command = "kk" <----- is this commond exist in the CMD file?
attr = S, NT
Hitflag = M-
priority = 2, Miss
snap = 50,-3
sparkno = -1 + 0 * (var(33) := 0)
sparkxy = -5,-70
hitsound = 800,0
sprpriority = 3
p1stateno = 801
p2stateno = 802
Back to top Go down
View user profile
Werewood

avatar

Posts : 5428
Join date : 2014-08-11

PostSubject: Re: is this have a problem?   May 18th 2017, 7:30 am

@TheRedBeast wrote:
[State 800, 1]
type = Hitdef
trigger1 = !var(16) && (var(15) < 1 || var(20))
triggerall = AnimElem = 1
trigger1 = command = "kk" <----- is this commond exist in the CMD file?
attr = S, NT
Hitflag = M-
priority = 2, Miss
snap = 50,-3
sparkno = -1 + 0 * (var(33) := 0)
sparkxy = -5,-70
hitsound = 800,0
sprpriority = 3
p1stateno = 801
p2stateno = 802

Yo you still need to check your MUGEN .cmd file for a definition of this command "kk", look for something like this Arrow :

Code:
[Command]
name = "kk"
..........
..........
..........

If you could not find that then you will have to add it back to your MUGEN .cmd file by yourself...........
Back to top Go down
View user profile https://onedrive.live.com/?cid=7DB65F02B0BBD12E
Sponsored content




PostSubject: Re: is this have a problem?   

Back to top Go down
 
is this have a problem?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
The Mugen Multiverse :: Mugen :: Mugen Help-
Jump to: